Welkom bij rijschoolrotterdamzuid.nl

Rijschool in Rotterdam
Je wilt je rijbewijs gaan halen? Goede keus! Het autorijden geeft je veel vrijheid en je kunt overal naartoe. Natuurlijk ben je op zoek naar een rijschool met kwaliteit en een goed slagingspercentage. Rijschool Rotterdam Zuid kan dit waarmaken tegen natuurlijk scherpe prijzen!Zoals onze domeinnaam al zegt geven wij les in de regio Rotterdam. Tot deze regio behoren Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Barendrecht, Rhoon, Capelle aan den IJssel.
LAAT ONS U TERUG BELLEN


Rijschool Rotterdam-zuid
Postbus 51031
3007 GA ROTTERDAM
De goedkoopste rijlessen in zowel Rotterdam, Schiedam, Hoogvliet!
Bij het kiezen van een rijschool moet je erg kritisch zijn. De ene rijschool geeft meer waar voor je geld dan een andere. Rijschoolrotterdamzuid.nl voldoet aan de volgende criteria die vaak door de leerlingen worden gesteld:* Vervangende instructeurs en voertuigen bij uitval.
* Mogelijkheid tot het inhalen van rijlessen wanneer er één wordt afgezegd.
* Lessen worden opgebouwd van makkelijk naar moeilijk.
* Lessen van vaste instructeurs en vaste lesvoertuigen.Heel belangrijk is ook het slagingspercentage. Rijschool Rotterdam Zuid beschikt over gekwalificeerde instructeurs die hun best doen om je zo succesvol mogelijk naar het rijbewijs te begeleiden.

Wat kan onze rijschool voor u betekenen?
Bij Rijschool Rotterdam Zuid kunt u terecht voor rijlessen voor Rijbewijs B. In zowel een schakelauto als in een automaat. Tevens bieden wij u motorrijlessen en kunt u terecht voor theorielessen. Theorielessen worden gegeven in een eigen instructieruimte. Deze instructieruimte is identiek aan het CBR. Ons theorielokaal beschikt over het zogenaamde ‘Twin-test systeem’. Dit systeem werkt met een drukkastje in de tafel.Theorie examen kan worden afgelegd vanaf 18 jaar. Het theoriecertificaat is tenminste 1 jaar geldig. Binnen dit jaar moet het rijbewijs dus behaalt zijn.Naast rijlessen in een schakelauto kunt je bij ons ook terecht voor rijlessen in een automaat. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je moeite hebt met schakelen of dit niet onder de knie kan krijgen. Mocht je een handicap hebben dan kan rijden in een automaat soms een uitkomst zijn.Lees meer over het volgen van theorielessen