Rijschool Rotterdam

Je bent nu op de pagina terecht gekomen waar we je meer zullen vertellen over de autorijlessen.

De vraag is natuurlijk wat gaat een rijopleiding kosten? Dit hangt af van wat je al weet, of je al rijervaring hebt, hoe snel je kan leren en hoe je met de auto om kan gaan.
De eerste rijles bij onze rijschool is een intakeles waarin we een indicatie kunnen maken van je vaardigheden op dat moment. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben.

Onze rijlessen worden gegeven in de modernste lesauto’s. De Toyota Corolla Verso, Volkswagen Golf, Volkswagen Polo.
Wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs, zo starten de rijlessen bij ons al vanaf 20 euro!

Waar rijden jullie?

Wij rijden in de gehele regio Rotterdam. Onze lesplaatsen zijn: Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Hoogvliet, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Maasland, Rhoon, Oostvoorne.

Wij werken volgens het volgende stappenplan:

- Na de aanmelding zullen wij contact opnemen, wij nodigen je uit voor een intakegesprek op onze rijschool waar we je wensen kunnen bespreken, vervolgens wijzen wij een instructeur toe die bij je past.
- Er wordt een vrijblijvende rijlestest gedaan 2 x 50 min voor 45 euro waarin we kunnen inschatten hoeveel rijlessen er nodig zijn.
- Na de rijlestest bespreken we de resultaten en kunnen we bekijken welk pakket het best bij je past. Het is ook mogelijk om een spoedopleiding te volgen in 10 dagen.
- Wij werken volgens een uniek lesplan. Wij willen dat je met zo weinig mogelijk rijlessen alle vaardigheden leert die op het rijexamen van je worden verwacht. Woon je buiten het examengebied dan adviseren wij vanaf een centraal punt te vertekken om zo niet teveel lestijd kwijt te raken.
- Wij geven de garantie dat je goed voorbereid op praktijkexamen zult gaan.

Onze totaalpakketten zijn goedkoper dan de losse rijlessen. Neem eens een kijkje voor onze zeer aantrekkelijk tarieven op de prijzen pagina.